Logo

Agencija za knjigovodstvo i poresko savetovanje sa bazom u Srbiji. Pomaže malim biznisima, preduzetnicima i frilenserima.

O Nama


Dobrodošli u Dimitri Accounting, domaću firmu iz Smedereva. Mi smo kvalifikovana računovodstvena i knjigovodstvena firma koja pruža poreske, knjigovodstvene i usluge poslovnog savetovanja domaćim i stranim firmama lociranim u Srbiji.

Takođe nudimo i knjigovodstvene usluge onlajn, što nam omogućuje da radimo sa firmama širom Srbije. Specijalizovani smo za pomoć malim i srednjim preduzećima i startapima. Naša usluga je kao skrojena posebno za frilensere, preduzetnike i preduzeća.

Naše usluge


 • Knjigovodstvo

  Vođenje poslovne dokumentacije, počevši od kalkulacija maloprodaje i veleprodaje do brige o vašim finansijskim izveštajima.

 • Poresko savetovanje

  Od godišnjeg poreza na dohodak građana, ka porezu na dobit, praćenje izmena poreskih zakona i smanjivanje vaših poreskih obaveza na minimum.

 • Preduzetništvo

  Ukoliko želite da započnete svoj biznis, da budete preduzetnik, mi pribavljamo i popunjavamo svu potrebnu dokumentaciju.

 • Biznis planovi

  Država, banke i finansijske institucije zahtevaju vaš plan razvoja kroz biznis plan kako bi dodelili finansijska sredstva za vašu firmu.

 • Pravno savetovanje

  Statusne promene privrednih subjekata od likvidacija preduzeća, brisanje iz registra privrednih subjekata i uređenje radno pravnih odnosa.

 • Registracija preduzeća

  Mi kreiramo svu potrebnu dokumentaciju, od registracije vašeg preduzeća do knjigovodstva i poreskog savetovanja.

Zašto izabrati nas


 1. Jednostavan pristup

  Mi smo firma tradicionalnih knjigovođa sa modernim, ali jednostavnim pristupom što nam omogućuje potpno razumevanje i razgovor bez mnogo finansijskog žargona.

 2. Neograničena podrška

  Mi prolazimo zajedno kroz svaku poresku godinu, što vam omogućava da razumete svaki korak na najednostavniji način i imate pristup neograničenoj podršci i savetima kada god vam zatreba.

 3. Ušteda na porezima

  Efikasno poresko planiranje je srž naše usluge jer kombinujemo poslovno i lično poresko planiranje da bismo vam osigurali što manje poreze i što veće profite.

Stupite u kontakt

Uprostite posao. U mogućnosti smo da vas savetujemo preko telefona, e-mejla i skajpa, a uvek nas možete posetiti na našoj lokaciji.

Kontaktirajte nas